Wie is Uw Financieel adviseur?

Uw Financieel adviseur is Richard Beuker. Hij biedt u deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies op het gebied van zakelijk krediet, vastgoed krediet en estate planning. Daarnaast helpt Uw Financieel adviseur u bij het uitzoeken van tal van andere financiële producten en diensten, en bemiddelt hij bij het afsluiten daarvan.

Waarom kiest u voor Uw Financieel adviseur?

De aanpak van Richard Beuker is oplossingsgericht. Hij kan zich goed inleven in de situatie van de klant en zorgt voor een persoonlijk advies. Echt maatwerk dus. Daarbij probeert hij financiële risico’s tot een minimum te beperken, uiteraard in overleg met de klant.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, heeft u een specifieke vraag over de diensten van Uw Financieel adviseur of bent u op zoek naar een persoonlijk financieel advies?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Creativiteit en complexe dossiers

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om voor u op een goede en degelijke manier financieringen tot stand te brengen. Onze kracht zit in de creativiteit waarmee wij zaken voor elkaar krijgen, ook waar het om complexe dossiers gaat.

Onze kernwaardes

Op onze kernwaardes kunt u bouwen: kwaliteit, deskundigheid, maatwerk, transparantie, creativiteit en onafhankelijkheid. Wij helpen mensen naar een hoger niveau zodat ze verder komen in het leven en het sociaal en financieel goed voor elkaar hebben.

Menu