Uw financieel adviseur adviseert u deskundig over Erfrechtplan. Erfrechtplan is volgens een veelgebruikte definitie het geheel van maatregelen dat de omvang en de samenstelling van een nalatenschap beïnvloedt, waarbij optimaal rekening wordt gehouden met de civiel- en fiscaalrechtelijke positie van een aspirant-erflater en diens toekomstige erfgenamen.

Erfrechtplan

Uw financieel adviseur adviseert u deskundig bij Erfrechtplan. Erfrechtplan is volgens een veelgebruikte definitie het geheel van maatregelen dat de omvang en de samenstelling van een nalatenschap beïnvloedt, waarbij optimaal rekening wordt gehouden met de civiel- en fiscaalrechtelijke positie van een aspirant-erflater en diens toekomstige erfgenamen.

Mogelijke vraagstukken Erfrechtplan

  • Ik wil voorkomen dat mijn vermogen bij het verzorgingstehuis terecht komt.
  • Ik wil zo min mogelijk erfrechtbelasting betalen.
  • Ik wil bij overlijden alles zo goed mogelijk achter laten.
  • Kan mijn partner in onze woning blijven wonen als ik kom te overlijden of handelingsonbekwaam wordt?

Het opstellen van een plan door Uw financieel adviseur vóór u naar de notaris gaat

Na een diepgaand gesprek waarin uw wensen worden geïnventariseerd stellen wij een rapport voor u op. Dit rapport dient tevens als advies aan de notaris om uw zaken, zoals samen met u besproken, vast te leggen. Wij leggen alles in begrijpelijke taal aan u uit om duidelijk te maken wat uw opties zijn in bepaalde gevallen. Uw persoonlijke Erfrechtplan is maatwerk. Wij laten u zien dat er veel meer mogelijk is dan u wellicht had gedacht.

Expertise Erfrechtplan

Het opstellen van een Erfrechtplan is zeer gecompliceerd. Omdat er heel veel mogelijk is, is het belangrijk iemand in de arm te nemen die u diepgaand kan adviseren. Uw financieel adviseur heeft alle expertise in huis en binnen haar netwerk om alles perfect voor u te regelen.

Ruimte voor keuzes op moment dat zich een situatie voordoet

Wij streven ernaar uw Erfrechtplan zodanig in te kleden dat u nog voldoende ruimte hebt om keuzes te maken wanneer zich onvoorziene situaties voordoen.

Door bepaalde zaken open te houden in de Erfrechtplan kunt u de zaken op dat moment regelen naar de actuele situatie. Uw financieel adviseur kent daar veel oplossingen voor, die per situatie weer anders zijn.

Menu